branded content Naast mijn journalistieke werkzaamheden schrijf ik ook branded content, SEO-teksten & verzorg ik copywriting.

Ben je op zoek naar iemand die scherpe en aantrekkelijke teksten schrijft waarin jouw boodschap en verhaal goed naar voren komen? Informatief, geloofwaardig, activerend en inspirerend. Uiteraard met een tone of voice die bij jouw boodschap en doelgroep past. Zo wordt jouw verhaal gevonden door het publiek dat jij voor ogen hebt.

Mijn commerciële opdrachtgevers zijn o.a: vtwonen, &C, NRC XTR, PW.net voor de HR-professional, Carrière.nu, Hogeschool Leiden en Axioma.

Op zoek naar iemand die scherpe, aantrekkelijke teksten voor jouw bedrijf maakt? Of wil je een contentplanning en/of strategie laten opstellen? Leuk, wie weet zijn we een match. Neem contact met me op om te kijken naar de mogelijkheden.